Skip to content

Merwekade 71

3311 TH Dordrecht

Plink Garantiemakelaars Den Haag
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 2.500,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Dordrecht Merwekade 71

Merwekade 71 Binnenstad

WERKELIJK UNIEK EN REPRESENTATIEF KANTOORPAND VAN CA. 166 M² VVO GELEGEN OP EEN SCHITTERENDE LOCATIE AAN DE RAND VAN DE HISTORISCHE BINNENSTAD MET SPECTACULAIR VRIJ UTZICHT OVER HET DRIE RIVIERENPUNT. DIT STATIGE PAND IS HOOGWAARDIG EN MET VEEL GEVOEL VOOR STIJL GERENOVEERD WAARBIJ GEEN ENKELE CONCESSIE IS GEDAAN OP HET GEBIED VAN MATERIAAL, AFWERKING EN APPARATUUR.

Indeling:
Entree met marmeren vloeren en wanden, garderobe, receptie ca. 4.31×3.92 voorzien van balie, rvs kastenwand, apart toilet en kitchenette met luxe “Miele” inbouwapparatuur, voorts gecreëerd atrium ca. 3.35×2.41 hetwelk compleet is doorgebroken tot de topetage met een schitterende lichtinval, verder op de begane grond een ontvangstruimte ca. 5.16×3.09 voorzien van lcd scherm en zwart natuurstenen schouw met gashaard. De begane grond is voorzien van visgraat parket, natuurstenen plavuizen met ledverlichting, design radiatoren en armaturen en sfeervolle wand- en plafondverlichting.

Voorts zwevende houten trap naar 1e etage, imposante vergaderruimte aan de achterzijde ca. 6.63×3.94 voorzien van robuuste vergadertafel, rvs wand met geïntegreerd beamerscherm en “Bose” mediaplayer, aan de voorzijde bevindt zich de directiekamer ca. 5.33×4.29 met weids uitzicht over de rivier en eveneens voorzien van zwart natuurstenen schouw, ornamenten plafonds en lcd scherm. Ook deze verdieping bestaat uit een perfecte combinatie tussen klassieke en moderne architectuur wat terugkomt in de visgraat parketvloer, de glazen vloer en design radiatoren en armaturen.

De gehele 2e etage is ingericht als loungeruimte ca. 8.08×4.35 met als eyecatcher een glazen vloer boven het atrium en glazen uitbouw met panoramisch uitzicht over de rivier, voorts verwarmd dakterras ca. 5.69×434 met teakhouten dek. Tot slot op deze etage een stijlvolle badkamer met inloopdouche en toilet en een trap naar slaapkamer in de kapetage. *KLEURENBROCHURE BESCHIKBAAR*

Aanvullende informatie:
– Dordrecht sectie G 1603
– Groot 78 centiare
– Bouwjaar 1875
– 166 m² VVO
– Monument
– Geïntegreerd Domotica systeem
– Alarmsysteem
– Alle ruimtes voorzien van “Bose” stereosysteem
– Oplevering in overleg

  • 166 m2
  • 1.603 m2

Kenmerken Merwekade 71

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 2.500,- p.m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte166 m2
Perceeloppervlakte1.603 m2
Oppervlakte kantoorruimte166 m2

Parkeergelegenheid

Overdekt parkerenParkeren in de openbare parkeervakken met parkeervergunning of betaald parkeren
Onoverdekt parkerenParkeren in de openbare parkeervakken met parkeervergunning of betaald parkeren

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1875
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieOVERIG
Aantal lagen4
Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
Onderhoud buitenGoed

Ligging Merwekade 71

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod