Ga naar inhoud

Te koop: appartement Van Beuningenstraat 86 2582 KN 's-Gravenhage

Plink Garantiemakelaars Den Haag
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 750.000,- k.k.

Charmante en ruime, in goede staat van onderhoud verkerende 5-kamer parterrewoning voorzien van nog vele originele stijldetails zoals paneeldeuren, suiteseparatie, marmeren schouwen etc met een riante maatvoering totaal ca 149 m2 woonoppervlak met een 3-laags voortussenbouw en een zonnige verzorgde achtertuin van ca 67 m² pal Zuid West, gelegen achter een karakteristieke gevel op een perfecte locatie in rustige straat in het Statenkwartier in de directe nabijheid van diverse internationale organisaties en scholen , winkels van de “Fred”, strand, zee, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Deze stijlvolle benedenwoning is volledig voorzien van houten vloeren met brede delen en beschikt over een ruime entree met centrale gang en hal met trap naar de voortussenbouw, een heerlijke ca 13 meter diepe kamers en suite met moderne open keuken, 3 goed formaat slaapkamers, een grote moderne badkamer en 2 toiletten, alsmede de besloten zonnige achtertuin pal Zuid West met uitermate veel privacy.

Entree, vestibule met origineel betegelde lambrisering, ornamenten wanden en plafond, fraai glas in lood en tochtdeur naar centrale hal en gang met de originele granitovloer, gemarmerde lambrisering, vaste kast en modern toilet, fraaie en lichte kamers en suite ca 13.46×3.66 met houten vloeren met brede delen, originele suiteseparatie met paneeldeuren en 3 vaste kasten, 2 zwart marmeren schouwen, “Jugendstil” plafonds, serre met openslaande deuren achter en semi open moderne keuken ca 3.73×2.66 met rvs aanrecht, originele schouw, eveneens houten vloeren en deur naar de heerlijk zonnige besloten achtertuin pal Zuid West ca 10.76×6.20 met terras en borders.

Voorts vanuit de centrale hal toegang tot de zogenaamde “voortussenbouw” met gang met de originele granitovloer, gemarmerde lambrisering, garderobe, berging en vaste kast onder de trap, grote slaapkamer ca 5.12×3.34 met houten vloeren, zwart marmeren schouw met open haard, vaste kast, glas in lood ramen en origineel plafond. Trap met gemarmerde lambrisering naar 1e etage, overloop met modern toilet, grote 2e slaapkamer ca 5.08×3.33 met houten vloeren, zwart marmeren schouw, vaste kast en origineel plafond. Lichte bordestrap met gemarmerde lambrisering, daklicht en Cv-combiketel naar 2e etage, overloop, moderne ruime badkamer ca 3.51×2.12 met grote inloopdouche, dubbele wastafel, inbouwkast met opstelplaats wasmachine en droger, inbouwverlichting, antracietkleurige plavuizen vloer en te openen daklicht ten behoeve ventilatie, 3e slaapkamer ca 3.50×3,34 met eveneens houten vloeren.

Aanvullende informatie:
– ’s-Gravenhage AK 9762
– A-1, 1/2 aandeel in de gemeenschap
– Eigen grond
– Rijksbeschermd stadsgezicht Statenkwartier
– Bouwjaar 1913
– Woonoppervlak conform BBMI 149,10 m2
– Achterzijde voorzien van dubbele beglazing
– CV-combiketel Vaillant VR bouwjaar 2016
– VvE niet actief, onderhoud in overleg
– Energielabel D
– Ouderdoms-en materialenclausule van toepassing
– Oplevering in overleg
– Algemene verkoopvoorwaarden Plink Garantiemakelaars van toepassing

  • 149 m2
  • 3

Maandlasten

Bewoners en vrienden aan het woord

"Na bijna 20 jaar in dit mooie huis met plezier gewoond te hebben, gaan we met pijn in ons hart helaas weg. De buren en medebewoners zullen we missen. En de gezellige Straatfeesten zeker. Je woont hier op loop afstand van de winkels op de Frederik Hendriklaan. Strand en OV op loop afstand. Zonnige achtertuin waar we heel veel van genoten hebben. Heerlijk ruim huis, licht en ook knus huis. Met veel oude details nog aanwezig. Al bij al een heerlijke buurt en zalig huis."

Imke Pleyte

"Dit is zo’n huis dat van zichzelf al karakter heeft en de knusheid en geborgenheid brengt die je van een thuis verlangt. Door de hoge plafonds en 3-lagen biedt het huis meer dan genoeg ruimte voor iedereen om een eigen plek te creëren; eigen slaapkamers, leeshoekjes, studeerplekkken etc. Maar net zo makkelijk geeft het huis - vanwege de haarden, houten vloeren, lichtinval en tuin - de gezelligheid die je met elkaar op gezette tijden zoekt. Warme lange zomeravonden in de zonnige tuin BBQ-en of binnen aan de lange eettafel in de met kaarsen en muziek eindeloos natafelen met vrienden en familie. Menige verjaardag, sinterklaasavond en Oud&Nieuw heeft het huis met ons gedeeld. Ook de omgeving is verrijkend: als je aan de ene kant van de straat de hoek omslaat sta je al op het strand en wandelen en sporten in de bossen is dichtbij. Maar als je de andere kant de straat uit wandelt kun je funshoppen en luxe winkeltjes bezoeken in de gezellige Frederik Hendrikstraat. Daar zijn ook dagelijkse supermarkten te vinden. De inborst en uitstraling van dit karakteristieke huis met een tuin tesamen met het unieke plekje waar het staat, maken het een echt thuis. Eentje waar je heerlijk op jezelf kunt zijn en tegelijkertijd ben je overal dichtbij."

Imke Pleyte

"Dit is zo’n huis dat van zichzelf al karakter heeft en de knusheid en geborgenheid brengt die je van een thuis verlangt. Door de hoge plafonds en 3-lagen biedt het huis meer dan genoeg ruimte voor iedereen om een eigen plek te creëren; eigen slaapkamers, leeshoekjes, studeerplekkken etc. Maar net zo makkelijk geeft het huis - vanwege de haarden, houten vloeren, lichtinval en tuin - de gezelligheid die je met elkaar op gezette tijden zoekt. Warme lange zomeravonden bbq-en in de zonnige tuin of binnen aan de lange eettafel met kaarsen en muziek eindeloos natafelen met vrienden en familie. Menige verjaardag, sinterklaasavond en late oud&nieuw avonden heeft het huis onze familie warmte en comfort geboden. Ook de omgeving is verrijkend: als je aan de ene kant van de straat de hoek omslaat sta je al op het strand en wandelen en sporten in de bossen is dichtbij. Vele lange wandelingen gemaakt op het strand met een koude en straffe wind in de winter, en met blote voeten langs de vloedlijn in de zomer. Maar als je de andere kant de straat uit wandelt kun je funshoppen en luxe (merk) winkeltjes bezoeken in de gezellige Frederik Hendrikstraat. Daar zijn ook de dagelijkse supermarkten te vinden. De inborst en uitstraling van dit karakteristieke huis met een tuin tesamen met het unieke plekje waar het staat, maken het een echt thuis. Eentje waar je heerlijk op jezelf kunt zijn en tegelijkertijd ben je overal dichtbij."

Anoniem

Ligging Van Beuningenstraat 86

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

524.882

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

45%

20% NL

24%

20% NL

31%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod