Taxaties Den Haag

Ga je je huis verkopen en zoek je een goede aanbieder voor een taxatie in Den Haag? Dan is het belangrijk dat je een goede makelaar inschakelt. Een taxatie in Den Haag wil je toevertrouwen aan een betrouwbare partij.

Plink Garantiemakelaars Den Haag is dé makelaar voor Den Haag en omstreken. Plink Garantiemakelaars heeft veel ervaring met taxaties in Den Haag. Daarnaast is Plink niet zomaar een makelaar, maar een Garantiemakelaar. Hierdoor ben je verzekerd van de kwaliteit van een landelijk netwerk van makelaars, met een onberispelijke reputatie. Dat betekent jaren ervaring met taxaties, in Den Haag en de rest van Nederland.

Waarom een taxatie Den Haag?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat een taxatie nodig is. De meest voorkomende is een hypotheekaanvraag. Bij het afsluiten van een hypotheek is een taxatierapport verplicht. De hypotheekverstrekker moet weten hoeveel je huis waard is, omdat het als onderpand voor de lening dient. Ook bij de verhoging van een hypotheek wordt er gevraagd om een taxatie. In Den Haag is Plink Garantiemakelaars de beste keuze om dit goed en professioneel aan te pakken.

Naast het aanvragen en ophogen van een hypotheek zijn er nog andere redenen dat een taxatie in Den Haag nodig kan zijn. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je het niet eens bent met de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde. Als deze te hoog is, betaal je te veel belasting. Plink regelt een taxatie in Den Haag voor je, waarna je bezwaar kan indienen.

Een ander geval waarin een taxatie in Den Haag nodig is, is bij het kopen of verkopen van een huis. Je wil immers wel weten of je de juiste prijs ontvangt of betaalt. Een ander voorbeeld is een scheiding. Als bezittingen verdeeld moeten worden, is het belangrijk op de hoogte te zijn van de waarde van het huis.

Dit is slechts een kleine selectie van de scenario’s waarin een taxatie in Den Haag nodig kan zijn. In al deze en andere gevallen ben je bij Plink Garantiemakelaars aan het juiste adres.

Aanvraag Taxatie Den Haag

Wat wordt er behandeld in een taxatierapport?

Wanneer je huis door Plink Garantiemakelaars Den Haag is getaxeerd, krijg je een volledig taxatierapport. Het waardeoordeel dat hierin wordt uitgesproken, wordt uitgebreid onderbouwd. Hierin worden de volgende punten besproken:

• De omgeving: hoe is het uitzicht, is er sprake van overlast?
• De ruimte: hoe groot is de woning, hoe groot is het terrein eromheen, hoe is de woning ingedeeld?
• Kwaliteit: hoe is het huis afgewerkt, hoe goed is het gebouwd en hoe goed onderhouden?
• Esthetiek: hoe goed is de architectuur, hoe ziet het huis eruit?
• Rechten: zitten er beperkte zakelijke rechten op het huis of de grond?

Een taxatie in Den Haag door Plink Garantiemakelaars

Plink Garantiemakelaars Den Haag helpt je graag bij het taxeren van je woning of bedrijfsobject. We hebben jarenlange ervaring en zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van Garantiemakelaars. Ook met andere zaken, zoals het kopen of verkopen van een huis, helpen onze deskundige medewerkers je graag. Vul onderstaand opdrachtformulier in, of bel met ons voor meer informatie.