Makelaar Statenkwartier

Makelaar in het Statenkwartier

Plink Garantiemakelaars

Zoek je een ervaren makelaar in het Statenkwartier? Dan ben je bij Plink Garantiemakelaars aan het juiste adres. Met onze diepgaande kennis van deze charmante wijk en een rijke geschiedenis van succesvolle transacties, zijn wij dé expert in het Statenkwartier. Het Statenkwartier, bekend om zijn prachtige Jugendstil architectuur en de internationale allure door de nabijheid van ambassades en organisaties, is een unieke plek om te wonen. Wij begrijpen de specifieke waarde van huizen in deze buurt en kunnen jou als geen ander adviseren over de lokale woningmarkt. Vertrouw op Plink Garantiemakelaars, waar wij jouw wensen centraal stellen en onze expertise inzetten om jouw droomhuis in het Statenkwartier te vinden.

Adres: Frederik Hendriklaan 59, 2582 BT Den Haag
E-mail: info@plink.nl
Tel: 070-3551100

Ervaring die telt, onze statistieken

Gemiddelde verkoopprijs in Statenkwartier

Landelijk gemiddelde: € 451.306,-

Gemiddelde vraagprijs in Statenkwartier

Landelijk gemiddelde: € 550.119,-

Gemiddelde verkooptijd in Statenkwartier

Landelijk gemiddelde: 35

Verkoopmakelaar Statenkwartier

Verkoopmakelaar in het Statenkwartier

Verkoop je jouw huis in het Statenkwartier? Dan wil je een verkoopmakelaar die niet alleen de markt kent, maar ook de unieke waarde van jouw woning in deze wijk begrijpt. Plink Garantiemakelaars heeft een bewezen track record in het succesvol verkopen van huizen in het Statenkwartier. Wij weten hoe we jouw huis moeten presenteren en promoten, om de juiste kopers aan te trekken. Onze lokale marktkennis en ons uitgebreide netwerk in Den Haag zorgen ervoor dat jouw huis de aandacht krijgt die het verdient. Wij begeleiden je tijdens het hele verkoopproces, van de eerste waardering tot aan de overdracht, en zorgen ervoor dat je het maximale uit de verkoop haalt.

10.485 Inwoners

1935 Bedrijven

12 Supermarkten

Aankoopmakelaar Statenkwartier

Aankoopmakelaar in het Statenkwartier

Als jouw aankoopmakelaar in het Statenkwartier, neemt Plink Garantiemakelaars jouw zoektocht naar een nieuwe woning uiterst serieus. Wij kennen elk straatje, elke markttrend en hebben een uitgebreid netwerk in deze exclusieve wijk. Het Statenkwartier biedt een diversiteit aan woningen, van statige herenhuizen tot moderne appartementen. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en gebruiken onze lokale marktkennis om de perfecte match te vinden. Onze ervaring in het Statenkwartier zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en jou voorzien van realistisch en betrouwbaar advies. Met Plink Garantiemakelaars sta je sterker tijdens onderhandelingen, wat essentieel is in deze competitieve markt.