Skip to content

De succesformule van Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Over ons

Over ons

Bij Plink ben je aan het juiste adres!

Plink Garantiemakelaars, dat is Plink Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar, Plink Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Den Haag om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Den Haag. Bij Plink Garantiemakelaars in Den Haag helpen wij je graag.

 

Als garantiemakelaar in Den Haag geven wij verschillende garanties af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis wel opvalt, onze presentatiegarantie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je een korte vraag dan kan dit ook via onze chat. Bezichtigingen verzorgen wij ook in de avonduren en in het weekend. Immers werken de meeste mensen doordeweeks. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM. Met onze jaren ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor overige diensten, waarvoor je een makelaar in Den Haag zoekt, zijn wij je graag van dienst.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf november 2020 tot november 2021

dagen gemiddelde looptijd

vanaf november 2020 tot november 2021

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf november 2020 tot november 2021

Ons team Bij Plink Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Barbara de Graaff

Office manager

Cees Meevers Scholte

NVM Register Makelaar & Taxateur

Jeannette van Straaten-van Loon

Kandidaat Makelaar

Lukas Melisse

NVM Register Makelaar & Taxateur

Patty van Rooy

Kandidaat Makelaar

Plink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Plink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?