Ga naar inhoud

De succesformule van Plink Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Over ons

Over ons

Bij Plink ben je aan het juiste adres!

Bij Plink Garantiemakelaars in Den Haag staan we klaar om jou te ondersteunen met persoonlijke aandacht en toewijding! Al sinds 1974 zijn we een bekende speler in de Haagse vastgoedmarkt. We begrijpen dat de verkoop of aankoop van een woning een grote stap is, daarom nemen we de tijd om jouw unieke situatie en behoeften te begrijpen. Bij ons ben je aan het juiste adres!

 

Wij onderscheiden ons door volledige aandacht en inzet in de verkoop of aankoop van jouw woning zonder overhaast te werk te gaan. Ons toegewijde team richt zich volledig op jou als klant en jouw persoonlijke situatie. Dankzij onze diepgaande ervaring en kennis van de lokale markt zijn we ons goed in staat ons in te leven in jouw wensen en behoeften. Hierdoor kunnen we elke situatie met een unieke benadering te lijf gaan!

 

Ben je geïnteresseerd in het verkopen of kopen van een woning in Den Haag of omstreken? Neem gerust contact op! Benieuwd naar ons woningaanbod? Klik dan hier en vind jouw droomwoning. Wil je een keer met ons sparren over wat we voor jouw kunnen betekenen? Wij drinken graag een kop koffie met je. Neem gerust contact met ons op via 070 – 355 11 00 of mail ons op info@plink.nl. Team Plink Garantiemakelaars helpt je graag!

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juni 2023 tot juni 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juni 2023 tot juni 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juni 2023 tot juni 2024

Ons team Bij Plink Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Barbara de Graaff

Office manager

Cees Meevers Scholte

NVM Register Makelaar & Taxateur

Jeannette van Straaten-van Loon

Kandidaat Makelaar

Lukas Melisse

NVM Register Makelaar & Taxateur

Julian Bolleboom

Commercieel binnendienst medewerker & makelaar i.o.

Plink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Plink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?