Een huis kopen in Den Haag met Plink Garantiemakelaars

Een huis kopen. Er komt veel bij kijken. Denk aan bezichtigingen, waarde van het huis bepalen, een bod uitbrengen en achterhalen of het huis wel in goede staat is. Plink Garantiemakelaars helpt je tijdens het gehele koopproces.

Een huis aankopen in Den Haag

Wij doorlopen samen met jou het hele traject om tot jouw perfecte droomhuis te komen. Als eerste staan wij uitgebreid stil bij het huidige aanbod en zorgen wij dat tijdens de vrijblijvende inschrijving ook je woonprofiel wordt samengesteld. Zo kunnen wij gericht op zoek. 

Zodra we mooie opties voor je hebben gevonden, kan je gaan bezichtigen. Het lijkt misschien in je drukke schema lastig te plannen, maar wij zijn er ook in de avond en op zaterdag voor je om mee te kijken en te vergelijken.

Ook onderzoeken wij in de volgende fase of er vergelijkbare recent verkochte woningen zijn en verzamelen wij alle informatie over onder andere de onderhoudsstaat. Daarbovenop doen wij indien nodig een kadastraal of bodemonderzoek of doen wij een bouwtechnokeuring. 

Wij willen onszelf altijd willen verbeteren. Doe daarom mee met het tevredenheidsonderzoek. Ons streven is dat elke klant tevreden is.

Onze garanties bij het aankopen van een huis

Als Garantiemakelaars bieden we je, hoe kan het ook anders, aankoopgaranties aan. 

Denk bijvoorbeeld aan contactgarantie: je kan ons altijd bereiken. 24 uur per dag staan we voor je klaar. Ook het bezichtigen is niet binnen de standaard kantooruren, maar kan in overleg op zaterdag of in de avond. Dat hoort bij onze bezichtigingsgarantie. 

We blijven altijd scherp en geven je een zekerheidsgarantie door huizen grondig te inspecteren, indien nodig met een bouwtechnische keuring of kadastraal onderzoek.

Verder geven wij een tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat we in de kracht van onze diensten geloven. Daarom kan je op ieder moment zonder kosten annuleren. Verder blijven wij onze dienstverlening verbeteren aan de hand van jouw beoordeling. Doe mee aan het tevredenheidsonderzoek en laat je stem horen als je ergens ontevreden over bent. 

Door al deze aankoopgaranties kan je zelfverzekerd op zoek naar jouw droomhuis.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Plink Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 070 355 11 00 of mail naar info@plink.nl.

 

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.