Je huis verkopen in Den Haag

Je wil je huis verkopen in Den Haag. Je wil echter wel zeker weten dat je de juiste prijs krijgt en alles netjes wordt afgehandeld. Plink Garantiemakelaars zorgt ervoor dat dit in orde is. Bovendien nemen we je veel werk uit handen, zodat jij je kan richten op je verhuizing of het inrichten van je nieuwe huis.

Je huis verkopen in Den Haag in vier stappen

Als je ervoor kiest je huis in Den Haag te laten verkopen door Plink, verloopt het proces in vier stappen. Bij elk van deze stappen zorgen we dat alles geregeld wordt, maar nemen we ook je input serieus.

Fase 1: voorbereiding en onderzoek

Voor je huis in Den Haag in verkoop gaat, moet er eerst gedegen onderzoek worden uitgevoerd. We voeren indien noodzakelijk een kadastraal -, bodemonderzoek en bouwtechnokeuring uit. Dit is de basis voor het bepalen van de prijs en zorgt ervoor dat we bij onderhandelingen goed beslagen ten ijs komen.

Fase 2: presentatie & prijs

Aan de hand van het onderzoek en onze ervaring en kennis van de markt bepalen we nu samen met u een goede vraagprijs. Daarna zorgen wij ervoor dat het huis goed vindbaar is via alle relevante kanalen. Daarbij hoort ook een presentatiepakket met professionele foto’s, video en beschrijvingen. 

Fase 3: bezichtigingen & onderhandelen

In deze fase beginnen de kopers voor het huis zich te melden. Plink zorgt ervoor dat met de juiste (serieuze) kopers bezichtigingsafspraken worden gemaakt. Deze afspraken worden helemaal door ons afgehandeld. Je kan er natuurlijk bij zijn, maar het hoeft niet.

Je blijft echter wel op de hoogte van de voortgang. Daarvoor heeft u een digitaal klantendossier. Ook kunt u natuurlijk altijd bellen, mailen of chatten met uw Garantiemakelaar. 

Om het verkopen van je huis in Den Haag helemaal rond te krijgen, hoeven vervolgens alleen nog onderhandelingen te worden gevoerd. Wij halen er zoveel mogelijk voor je uit. Uiteraard overleggen we met je en houden we je op de hoogte.

Fase 4: Na de verkoop

Uw huis in Den Haag is nu verkocht. Dat betekent echter niet dat wij onze handen er vanaf trekken. We zorgen dat alles goed afgehandeld en opgeleverd wordt.

De aankoopgaranties van Plink Garantiemakelaars

Plink is een Garantiemakelaar. Dat betekent dat we zijn aangesloten bij een landelijk netwerk van meer dan 50 makelaars. Omdat je je huis verkoopt in Den Haag bij een Garantiemakelaar, krijg je de volgende garanties:

  • Contactgarantie: je kan ons altijd bereiken, ook buiten kantooruren.
  • Presentatiegarantie: we zorgen voor een professionele presentatie: je huis komt zeker goed voor de dag.
  • Annuleringsgarantie: wil je toch je huis niet verkopen, of ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan kan je de samenwerking altijd stopzetten.
  • Bezichtigingsgarantie: wij zorgen dat bezichtigingen worden gepland en afgehandeld. Kunnen kopers niet tijdens kantooruren, of wil je erbij zijn en kan je zelf niet? Dan regelen we het gewoon ‘s avonds of in het weekend.
  • Servicegarantie: we maken van tevoren duidelijke afspraken en zorgen dat deze worden nagekomen. Lees ook wat klanten van onze persoonlijke aanpak vinden.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Plink Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 070 355 11 00 of mail naar info@plink.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.