Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Plink Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Lukas Melisse is een hartverwarmend mens en professionele makelaar... Nu drie huizen verkocht en gekocht met hem. En aanbevolen aan derden met dezelfde positieve ervaring. Lukas is de beste!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Zeer vakkundig en prima service huis heel snel verkocht voor een goede prijs beveel plink makelaardij zeker aan

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

zeer prettig intakegesprek en reële verkoopwaarde bepaald. Wij werden na elke bezichtiging gelijk geïnformeerd hoe deze was verlopen. Het huis is snel verkocht en op onze targetwaarde.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Onze Plinke makelaar straalde direct al vertrouwen uit. Hij had/heeft een eigen mening die dermate overtuigend is dat we alle beslissingen aan hem hebben overgelaten. Hoewel de makelaar van de andere partij het ons heel moeilijk maakte bleef onze man vertrouwen houden en ons geruststellen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Ik kende de makelaar. Verwachtingen kwamen uit- Meedenken, in complexe verkoopsituatie ( in lastige nalatenschap situatie flat verkopen!) uitermate goede adviezen, ook op notarieel gebied. Mw Jeannette van Straaten van Loon van Plink Makelaars is een enorme steun geweest. De uiteindelijke verkoop is zeer succesvol en efficient verlopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Snel schakelen, pakken alles gelijk vakkundig op.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Plink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?