Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Plink Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Prettig contact, open communicatie, open voor onze inbreng, extra contact bij onrust over veranderende markt.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Geen feedback

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Het contact met Lukas verliep erg prettig. Hij denkt mee en zet realistische doelen. Dit is geen makelaar die het zichzelf makkelijk maakt maar denkt met je mee en heeft veel ervaring van de markt. Daarnaast ook zeer te spreken over de medewerkers op kantoor die de afspraken inplannen en je op de hoogte houden. Kortom een aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Top service en zeer deskundig. Efficiƫnt, duidelijk zeer vriendelijk en altijd goed en eerlijk advies. Zeker een aanrader. Al jaren mijn vaste makelaar. Altijd bereikbaar per telefoon email en zeer vriendelijk op alle vlakken,

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Lukas Melisse is een zeer professionele makelaar met goede kennis van zaken. Bovendien duidelijk en eerlijk in de communicatie. Geeft goed aan hoe het proces van de verkoop gaat verlopen zodat je met een gerust gevoel je huis kunt verkopen. Je krijgt een goede terugkoppeling na de bezichtigingen met feedback van potentiƫle kopers. Op die manier heb je een goed beeld van de status van de verkoop. Ook de afhandeling van het koopcontract verliep spoedig zonder al te veel inspanning. Her verkopen van een huis kan zeer stressvol zijn maar met deze makelaar ging alles zeer soepel en snel.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Wij waarderen de snelheid van actie van het kantoor. Kreeg binnen een uur na eerste email al contact. Daarna altijd prettig contact en snelle en adequate reactie. Geeft vertrouwen voor goede samenwerking!

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Plink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?