Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Plink Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Wij zijn op zeer vakkundige wijze bijgestaan door Lukas Melisse van makelaardij Plink. Hij was enthousiast, wist zich goed te verplaatsen in ons als kopers, heeft lef en is zeer kundig op zijn werkterrein. Ook is hij snel en duidelijk in zijn communicatie en weet goed strategisch te denken. Kortom, wij kunnen hem echt van harte aanbevelen! Er was ook een erg efficiƫnte backoffice (o.a. Barbara), zodat afspraken zeer goed geregeld werden. Afsluitend kunnen wij zeggen dat wij heel erg blij waren met de diensten van Plink Garantiemakelaars, die ervoor zorgde dat binnen 3 maanden onze eigen twee woningen verkocht zijn en een mooi gezamenlijk huis aangekocht werd.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

We had a wonderful experience with Cees Meevers Scholte and his team from Plink Garantiemakelaars. They guided us expertly through the whole process. The communication was excellent and so was the result. Cees and his team were always honest, to the point, and helpful.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Contact was prima, professioneel. Makelaar was deskundig, kwam afspraken na. Begeleiding bij de verkoop was prettig, adviezen waren goed en relevant.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

het meedenken om een mooie omschrijven en informatie /presentatie te maken voor de verkoop

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Plink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?