Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Plink Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Plink makelaars hebben ons zeer goed begeleid in de verkoop van onze woning. Gegeven adviezen zijn goed onderbouwd met goed inzicht in de lokale huizenmarkt. Ik kan ze zeker aanraden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Plink makelaars, hebben mij enorm goed begeleid en geholpen in de verkoop van mijn huis. We hebben een goede prijs ontvangen voor het huis en ik zat zelf op afstand en ze hebben veel uit handen genomen voor me. Extra service met bv huis leeg laten halen en energielabel laten maken. Ze zijn goed bereikbaar, reageren altijd snel, zelfs in het weekend. Bijzonder dank aan Julia Gemen met haar kennis, enthousiasme en goede zorgen. Het contact was prettig.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Wonderful support from Julia! It was a smooth process from start to finish to sell the house with Plink.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Julia heeft zowel de aankoop als de verkoop voor ons begeleid. Met beide zijn we zeer tevreden. Julia is recht door zee en daadkrachtig. We waren in de gelukkige positie dat er erg veel animo was voor ons huis en het proces hieromtrent heeft ze strak ingestoken waardoor de verkoop snel beklonken was. Naast een fijne makelaar ook een leuk mens dus we raden haar zeker aan!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Ondanks alle hindernissen is het uiteindelijk allemaal soepel verlopen. Jeannette is een topper. Dankjewel!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Professioneel, plezierig en soepel. Een vlot verkoop traject, ik beveel ze van harte aan! Zowel het team van makelaars als de back-office!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Plink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?