Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Plink Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.5

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. Na de bezichtigingen een duidelijke terugkoppeling en goed overleg over de juiste aanpak. Zeker in deze 'rare bizarre' tijd is het fijn om met een verkoopmakelaar te kunnen sparren over de te ondernemen stappen.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Ton is een topper en we bevelen hem al jaren aan bij iedereen ;)

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Mijn keuze is gevallen op de persoon en niet zozeer op het kantoor. Jeannette van Straaten- van Loon maakte op mij vanaf het begin een professionele, ontspannen indruk. Aandacht voor mij als klant, positief over het huis en realistisch in de verwachtingen. Goede kontakten met experts op gebied van bouw en asbest. Afspraken in goed overleg, altijd snel bereikbaar (ook buiten kantoortijden) en adequate terugkoppelingen na bezoeken. Ook heel prettig dat zij mee wilde gaan in mijn keuze van de fotograaf. De verkoop kwam rond op haar eerste vakantiedag en het feit dat zij daarvoor nog 'even terugkwam' toont haar betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Kortom: een kanjer in het makelaarsvak!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Veel dank aan Jeannette van Straaten, voor de fijne begeleiding en snelle verkoop van ons huis! We zijn zeer tevreden over hoe alles van begin tot eind is verlopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Ik ben zeer tevreden over Plink makelaars. Ben goed begeleid. Ik kon altijd bellen als ik nog vragen had. Tot aan de overdracht was het perfect. Ik zal ze altijd aanbevelen als iemand een makelaar zoekt.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Fijne makelaardij. Al 25 jaar ervaring mee, naar volle tevredenheid vier huizen mee aangekocht en de laatste gaat nu in de verkoop. Aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Plink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?