Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Plink Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

7.8

Het contact liep gesmeerd. Korte responsetijden, alerte houding. Kortom ik ben beslist tevreden met mijn keuze voor de makelaar!

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

10

Lucas Melisse is een uitstekende makelaar: professioneel, vriendelijk, altijd goed bereikbaar en uitstekende communicatievaardigheden. Hij heeft al voor de start van de verkoop ons op een zeer aangename wijze begeleid. Een bezichtiging is een feest met deze makelaar. Hij gaat er echt helemaal voor. Bedankt Lucas. Lucas en Patricia Elting-Roemer

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

De verkoop was een heel ingewikkeld en emotioneel proces. Cees Meevers heeft mij er fantastisch doorheen geholpen. Zonder zijn handelen was dit nooit gelukt. Ik hoefde nergens achteraan bellen, hij was altijd een stap voor. Enorm vakwerk, hij liet me zien dat ‘ makelaar’ echt een vak is. Ik heb in het verleden meer huizen verkocht maar dit nog nooit meegemaakt. Ik ben hem heel erg dankbaar!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Plink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?