Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Plink Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Heldere afspraken, goede communicatie en een soepele verkoop. Al met Al is het huis snel verkocht voor een goede prijs.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Lukas is een kundige makelaar en heel prettig in de omgang en flexibel. Hij heeft ons heel goed geholpen met verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuwe huis!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Vanaf het eerste moment hebben we een goed gevoel gehad bij Plink. We hebben meerdere makelaars gesproken in Den Haag maar we zijn heel tevreden dat we voor Plink gekozen hebben. Service was uitstekend en ze hebben ons helemaal ontzorgd bij de verkoop van ons huis. Ook het persoonlijke contact met de makelaar was heel aangenaam en steeds vriendelijk.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Door de corona moest er het nodige geïmproviseerd worden. Hier over is door de makelaar met mij goed gecommuniceerd. Omdat ik vanwege de corona niet bij de notaris mocht zijn voor de overdracht van het huis, weet ik niet hoe de overdracht is verlopen. Jammer is dat ik daar geen terugmelding heb ik gekregen

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Super gedreven makelaar, met een perfecte marktkennis. Weet goed gerust te stellen ook in tijden van plotselinge crisis en een goede prijs te bewerkstelligen. Zeker een aanrader voor een ieder die zijn huis wil verkopen of op zoek is naar een nieuwe woning. Enorm bedankt!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Plink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?